HBO-I Job Event 2013 R’dam

Op dit job event een aantal workshops bezocht, en natuurlijk genetwerkt.
De eerste workshop werd gegeven door Jeroen Bijl van de Rabobank. In deze workshop heeft hij uitgelegd hoe het continuity management van de Rabobank is ingericht. Een disruptie moet binnen vijf minuten (norm) gemeld worden, en binnen twintig minuten moet een calamiteiten managements team (CMT) samengesteld zijn. Het CMT stuurt de werkteams aan. Op de vraag wat hij het leukste vindt van zijn baan antwoordde hij: “De afwisseling tussen rennen en stilstaan”.

De tweede workshop werd gegeven door de Universiteit van Amsterdam. Twee specifieke vereisten die aan academische studenten worden gesteld zijn 1. nieuwschierigheid en 2. zelfstandigheid. Er werd veel verteld over het verschil in theorie en werkwijze tussen het HBO en de uni. Erg interessant. Alleen de top 5% hbo’ers worden toegelaten; dit zijn de studenten met gemiddeld een 7 of hoger.

De derde workshop werd gegeven door EY. Deze workshop was vrij zakelijk, en behandelde de bekende algemene informatie over EY.

Op het laatst was de prijsuitreiking en de borrel. Er werden vier iPads weggegeven onder de deelnemers. In de trein terug heb ik de wervingsfolders doorgenomen. Volgend jaar weer?

Brpm"http://www.hboictjobevent.nl
Brpm”http://www.hboictjobevent.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s